Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. tammikuuta 2014

Kiitos ja anteeksi!

Hei!
En ole lyönyt hanskoja tiskiin blogini suhteen vaan kuvassa ovat lahjaksi saadut nahkarukkaset, joita tänäänkin tarvitaan ;).
Blogipäivitykset ovat vähäksi aikaa jääneet, mutta en ole ollut ihan jouten, koska työn alla on tuoli, joka vaatii HIRVEESTI töitä. 


Entisöin ja verhoilen siis vanhaa tuolia, jonka ostin entisöintikurssin vetäjältä. Ennen näitä kuvia, olin vaihtanut satulavyöt, paikannut aluskankaan, lisännyt ja muotoillut sekä ommellut kiinni pehmikkeet ja vanut. Tällä hetkellä tuolissa on puhdas aluskangas ja seuraavaksi aloitan verhoilukankaan ompelemisen. Tuoli oli raakile ja päälliskankaisiin ei ollut vanhoja kankaita kaavoiksi. Työtä on paljon ja taitoa nolla. Taitaa olla, että en enää tällaista projektia ota? Saa nähdä mitä tästä tulee...


Tämä piirustus täytyy teille vielä näyttää. Sain sen kummitytöltä.

Kiitoksia kommenteista ja mukavia pakkaspäiviä!

anne

5 kommenttia:

 1. Ihan varmasti tuolista tulee upea, olethan sie tosi taitava näissä hommissa. Innolla odotan tuolin valmistumista.
  Oikein mukavaa urakkaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! Tämä urakka ei etene tarpeeksi nopeasti ja sekin turhauttaa. Liian hidas projekti minulle. Jostain, kun saisi tuota kärsivällisyyttä :)

   Poista
 2. Tervehdys sulle pitkästä aikaa!
  Eihän ole epäilystäkään, etteikö tuosta tule aivan upea tuoli.

  VastaaPoista
 3. tuosta tuolista tulee varmasti helmi. en malta odottaa jotta nään sen sit valmiina..ja tuo kuva on aivan ihana. sinun muotokuvako se on??

  VastaaPoista
 4. Ihana tuoli on tulossa,odottelen valmistumista! ♥

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista ja luen ne kaikki!