Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 1. elokuuta 2015

Täällä ollaan vielä...


Aika kuluu taas liian nopeaa enkä ole saanut aikaiseksi päivittää blogiani. 
Kiva, kun teitä on vielä mukana.

Tuunaus- ja remonttisuunnitelmia on, mutta aika on ollut vähissä, että en ole ehtinyt oikein tehdä mitään. 
Tässä on saamani peilipiironki, jonka vanhemmat taas toivat meille reissultaan. Tuttavani maalasi sen ja olen erittäin onnellinen sen olemassa olosta.


Tässä ennen muutosta.


Tässä maalauksen jälkeen, mustana.


Huutokaupassakin on tullut käytyä. 
Tämän lintusen huusin todella edullisesti ja ajattelin myydä sen eteenpäin. Vielä en ole tohtinut myydä.Aurinkoisempia elokuun päiviä!
Parhain terveisin,

anne


9 kommenttia:

 1. Tulikin hieno piironki. Itselläni on myös tuollainen vanha, joka oli mieheni mummon ja se muutti meille perintönä. Minä tuunasin sen uudelleen valkoiseksi. Kova homma oli, mutta lopputulos palkitsee. Hennotko myydä tuon kauniin Toikan linnun? Itselläni on niitä aikamoinen kokoelma enkä raaskisi niistä luopua. Terkuin Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, valkoiseksi minäkin alustavasti olisin tuon piirongin halunnut, mutta oli yksinkertaisempi maalata mustaksi. Itse en olisi jaksanut sitä "hoidella", kun ei sitä voi oikein kotona työstää. Lintua vielä mietin, miten sen kanssa teen :)

   Poista
 2. Mukava kuulla siustakin, mietinkin tuossa että oletko kokonaan kadonnut.
  Piironki on tosi paljon kauniinpi mustana, vaikka jonkun suunnan mieletä näitä ei sais maalata, mutta miks ei saa?
  Mukavaa loppukesää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kosotäti, olet ollut mielessäni. Piirongin pohjalla on se punertava petsi tallessa, jos joku tulevaisuudessa haluaa palauttaa entiseen väriin. Pinta oli sen verran huono ettei sitä voinut ihan sellaiseksi jättää. Ammattilainen oli maalauksen kannalla eikä kieltänyt sitä muuttamasta. :)

   Poista
 3. Komia tuli piirongista! Terkut Eskurista... jossa kärsitään laiskuudesta ihan tosissaan

  VastaaPoista
 4. Apua nyt olen kateellinen :D Aivan mahtava tuli piirongista! Olen haaveillut tuollaisesta jo kauan ja mustana ja haaveilu jatkuu :)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Löysin blogisi kun yritin ottaa selville miten purjerenkaat toimisivat pyyhkeessä ripustusratkaisuna. Olit vuonna 2013 esitellyt blogissasi sellaista diy ideaa... Ovatko purjerenkaat kestäneet pesua hyvin? :)

  VastaaPoista
 6. I have seen that every person wants to express all his feelings but he is not able to express his feelings properly in words but the content you have written in your post is very beautiful, it seems that you have expressed your feelings is expressed. Hi, you are a very beautiful post writer, similarly keep writing new posts in your life, our best wishes are with you. Real Photos Girl Gurugram
  VIP Girl Bhiwadi
  Gurugram Girl Number
  Hyderabad Party Girl
  College Girl Gurugram
  newly married Girls Bhiwadi
  VIP girl mahipalpur
  college girl aerocity

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista ja luen ne kaikki!