Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 9. elokuuta 2014

Mukaan tarttunutta

Kylläpä aika rientää...
Kesä menee nopeasti ja lomakin on vielä pitämättä. Enää viikko ja sitten saa hetken hengähtää työkiireistä.
Viikonloppuisin on tullut koluttua vanhan tavaran kauppoja ja jonkin verran kirppareita, joten lisää tavaraa on kotiin saapunut. Tämän Valinten sieni-valaisimen löysin Fidasta 6 eurolla.

Lahden vaaka on ostettu Savonlinnasta. Punnukset vielä puutuu.
Pesujen jälkeen sieltä löytyi vaalea värikin.
Suunnitelmissa olisi, jos maalaisin sen uudelleen?


Vanhemmat ostivat tämän lipaston minulle etelä-Suomesta.
En tiennyt aluksi mitä olin saamassa ja yllätys olikin positiivinen. Vaihdoin väliaikaiset kuppivetimet, jotka löytyi omasta takaa.  Uusia ja ajan mukaisia vielä etsitään. Ikää lipastolla on noin sata ja risat.


Etsinnässä ovat vielä avainreiälliset vetimet laatikoihin. 
Tarpeeksi yksinkertaisia ja mustia ei ole sattunut kohdalle. Siispä väliaikainen ratkaisu oli keinonahkapalat. Aidot nahkaiset olisi ollut hienommat, mutta nahkaa ei ollut varastossa kyseisenä hetkenä. Avaimen käyttö ei kylläkään onnistu, mutta toimii :).Nautitaan helteistä, kun vielä voidaan,

anne

4 kommenttia:

 1. Mukava kuulla siustakin :)) tiiätkö meil on tuollanen samanlainen lipasto mutta vain kaksiovinen, ostettiin se aikoinaan pelastusarmeijan kirpparilta ruskeaksi maalattunua ja hinta oli 150markkaa, mies entisöi ja kunnosti sen, lakattiin hiukan valeammaksi kuin tuo siun. Meillä on laatikoissa sellaset metalliset helat joista roikkuu vetorengas.
  Oikein mukavaa elokuuta ja lepposaa lomaa:)

  VastaaPoista
 2. Hei ja kiitos Kosotäti! Jos nyt tarkkoja ollaan, niin pientä sipistelyä tuokia lipasto kaipaisi. Väri on minunkin mielestä tumma, mutta ei uskalla tuunata, kun vanhemmat saattaa suuttua. Mikäli löydän vielä kohtuullisella hinnalla sen pienen liinavaatekaapin, tietty valkoisena, annan tuon takaisin. Mietinkin niitä rengas vetimiä, jos laittaisi avaimen reiät kokonaan peittoon. Mukavaa elokuuta sinnekin :)

  VastaaPoista
 3. Hieno lipasto ja tuo lamppu, ooh :)

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista ja luen ne kaikki!