Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 21. joulukuuta 2013

Missä luuraat joulumieli?

Jostain syystä en ole saanut itselleni joulumieltä. Arki on vienyt voimia eikä ole ehtinyt vielä kunnolla rauhoittua. Joulukoristeetkin on vielä yläkaapissa. Toivottavasti se vielä saapuu minunkin mieleeni...


Jokin aika sitten liimailin ja leikkailin taas ihania vanhoja mainoksia. Vessassa on nyt niistä tehty taulu ja samalla vähän vessalukemista. 

 

Kynttilät palaa kotona jatkuvasti. 
Olen tunnelman hakemiseksi ostanut myös ensimmäisen sähkökynttelikön sekä tähtivalaisimen makuuhuoneeseen. 

Toivottelen kaikille mukavaa viikonloppua ja joulun odotusta!


anne

5 kommenttia:

 1. Tuntuu tänä vuonna olevan aika yleistä tämä joulumielen kadoksissaolo. Ihan samat on tunnelmat täällä. Eikä toi vihreä nurmikko ja jatkuva pimeys yhtään auta asiaa.

  Mutta joulu tulee jokatapauksessa. Että ei muuta kuin hyviä pyhiä! Toivotaan, että se juhlamieli itse kullekin vielä ilmestyy.

  VastaaPoista
 2. Hauskaa vessalukemista. Minullakin oli joulumieli vähän hakusessa. Kiirettä pukkasi ja elämä oli paineista. Nyt kun vapaus koitti ja mieli rentoutui tuli joulukin mieleen. Värkkäsin nyt illalla sammalkuusen ja kaivoin vähän koristeita esille.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti se löytyy, ja uskoisin löytyvän. Kunhan lepäät ja rauhoitut. Tuntuu vaan vielä olevan niin pitkä aika jouluun, vaikka on jo kuusikin ja melkein kaikki valmisteltu.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. ottaa ihan rauhassa vaan , tullee mitä tullee ;)
  kyntilät luo tunnelmaa :)
  kivan taulun oot väsännyt ! noissa vanhoissa mainoksissa on ihan kiva fiilis !

  VastaaPoista
 5. Upea taulu! Rauhoittumalla elämisentahtia ja ihan vain olemalla voi tavoitella joulumieltä. Ulkona kaatosade, pakko pitää sälekaihtimet kiinni ja kynttilöitä poltellen luoda kotiin jouluntunnelmaa.

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista ja luen ne kaikki!