Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Keittiöhaaste


Kosotäti blogista: Pagisen mitä pagisen, heitti äskettäin yleisesti keittiöhaasteen. Tarkoitus oli esitellä oma keittiö. 
Ajattelin osallistua haasteeseen, siispä tässä minun keittiöni:Pidän keittiössäni toimivuudesta ja riittävästä laskutilasta.
Säilytystilaa on paljon, mutta enemmänhän sitä saisi vielä olla.
Asia jota todella inhoan on valtava tiskipöytä! 
Siitä, jos eroon pääsisi, olisin onnellinen.
En ymmärrä, miten joku on sellaisen asennuttanut?
 Minun makuni olisi perustasot ja iso allas, ilman tiskipöytää.


Kahvikissan tärkein kodinkone!Päätyseinän vanhat kaapit imevät ihmeen paljon tavaraa ja niiden jokseenkin räihnäinen ulkonäkö on miellyttänyt silmääni. 
Samaa tyyliä on uusimmissakin kaapistoissa.
Remonttia ei hirveästi ole tehty. Maalausta sekä ruokailutilan ja varsinaisen keittiön välissä oleva saareke
sekä kaapit ja tasot uusittiin.
Ruokailutila on ollut mielestäni hyvä. Keittiön yhteydessä se tuntuu mukavalta. Pöydän ääressä saatetaan istua tuntitolkulla ystävien kanssa kahvitellen. Niinhän sitä sanotaan, että keittiö on kodin sydän, mutta en ihan allekirjoita sitä. Kodissamme on kuitenkin viihtyisempiäkin tiloja, mutta keittiössä aina istutaan.Uusin ikkunatekele on ruokapöydän päässä. Iso peili on vanha hankinta, joka kulkee aina mukana...


Heitänpä haasteen eteenpäin, rakkaat lukijat. 
Millainen keittiö teillä on?Keskiviikkoterveisin, 


5 kommenttia:

  1. Kikin blogissa harmittelit, ettei kukaan kommentoinut sun keittiötä. No mää kommentoin nyt. Valoisa ja viihtyisän näköinen keittiö. Toimivampi ko mulla. :-)

    VastaaPoista
  2. Mää tulin samalle asialle Maijan kanssa. Olen tämän kyllä sillon ensimmäisellä blogivierailulla lukenut, koska muistaakseni ahmein kaikki tekstit kertaistumisella :) Olen tainnut ajatella, etten kehtaa joka postausta kommentoida kertalaakista, ettet pidä meikäläistä outona :) Mutta nyt se kommentti; ihana, valoisa, tilava, jessus mitkä kaappitilat! Mää tykkään hirveesti sun piensisustuksesta :)

    VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista ja luen ne kaikki!