Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kevät terveisiä!

Heippa!
Harmikseni olen huomannut, että blogini seuraajat ovat alkaneet hävitä vähitellen. Syynä lienee harventunut blogin päivittäminen. Olen itsekin, kuten muutamat muutkin, ajatellut blogin lopettamista, mutta jatkanut kuitenkin. Harvemmat päivitykset on kuitenkin kiva tehdä, kun ei mitään? Vapaa-aikani on vähentynyt ja samoin jaksaminen, joten joka viikoksi ei riitä kertomista.
Suuret kiitokset teille kaikille, jotka olette vielä halunneet kulkea mukana!


Kävin jokin aikaa sitten kirpparilla, joka oli järjestetty itsenäisille myyjille päivän ajaksi. Ostin sieltä tämän "bodytäi" opetustaulun. Karmea kuva, mutta mielenkiintoinen. Saattaa olla, että kauppaan sen eteenpäin.


Tämän toisen julisteen/opetustaulun ostin samalla. Löysin kaupasta vain yhden kehyksen, joka maksoi alle 50 euroa. Tuunailin sen reunat washiteipillä, jolla sain vähän ilmettä. Aihe on mielestäni mainio!

Maalasin myös naulakon, jonka ostin entisöintikaverilta. Naulakko on vanha, joka vaati vähän korjausta ja kaipasi raikastusta. Alkuperäinen väri oli ruskea.
Tällaisia kuulumisia tällä kertaa. Kohta on vappu, joten hauskaa vappua kaikille ja nautitaan keväästä ja auringosta!

anne

11 kommenttia:

 1. Kaunis tuo naulakko ja nuo taulut kivoja :) Kyllä himoitsen molempia itellenikin, ei vaan tässä talossa ole paikkoja.
  Älä nyt lopeta kokonaan, kyllä nämä jutut luetaan vaikka harvemmin tulisivatkin. Välillä ihan miettii minne jotkut ovat kadonneet! Sehän on selvä ettei aina, eikä joka päivä jouda tänne kirjoittelemaan.
  Oikein Hauskaa vapun odotusta ja vappujuhlia! Kunpa olis kaunis päivä, kun on tapahtumia kaupungilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Emilie! Ei taida sää suosia vapun viettäjiä. :)

   Poista
 2. Hienoja tauluja,minäkin noita aina katselen kirpparilla mutta ovat yleensä niin kalliita etten raaski ostaa.Ja naulakko on tosi kiva!

  Mulla ainakin on nyt itsellä ollut niin kiireitä ja elämänmuutosta että blogit ovat jääneet vähemmälle :/ Luen monesti illalla sängyssä tabilla blogeja ja sillä se kommentointi on ihan sieltä niin ei tule sitten jätettyä mitään merkkiä käynnistä.Olen huomannut omassakin blogissa saman ilmiön että väki vähenee.Luulen johtuvan juurikin tuosta etten ehdi vastavierailemaan..mutta kiva on aina sun blogia käydä katsomassa joten älä lopeta :)
  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 3. Mainioita opettavaisia julisteita ajalta ennen telkkaria ja tietokonetta.
  Tykkään tuosta naulakosta ,hauskat nuo kahdessa kerroksessa olevat ripustus tapit.

  Eihän tämä blggaus saa olla mitää pakkopullaa ja toisten mieliksi tekemistä, Omaksi iloksemmehan me tätä teemme, jos joku jää pois niin toinen tulee tilalle.
  Oikein mukavaa alkavaa toukukuuta ja hauskaa vappua. Kaikkea hyvää siulle:)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Kosotäti ystäväni, palataan! :)

   Poista
 4. Kivoja ostoja olet kirparista ostanut.Kyllä tuo naulakko on hieno.Oikein hauskaa Vappua sinulle Anne:)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo naulakko! Oon kyttinyt kirppareita jo pidemmän aikaa tuollaisen toivossa, mutta turhaan. Jatkan siis etsimistä :)

  VastaaPoista

Olen iloinen kommenteista ja luen ne kaikki!