Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Maalailua...

Isäni kätköistä/romujen seasta löytyi tämä rähjäinen rekisterikilpi, joka on aikanaan (60-luvulla) pudonnut luultavasti jostain valtion autosta. Otin sen itselleni, koska etsiskelen vanhoja/vanhempia, kuin ko. rekisterikilpiä.


Tässä on se aiemmin ns. uudelleen verhoiltu tuoli, jonka oli päättänyt säilyttää ruskeana, alkuperäisessä perusvärissään. Enkä pystynyt! Viikonloppuna oli aivan pakottava tarve maalata se valkoiseksi. Minulla on jokin ihmellinen tarve saada kaikesta valkoista, valkoista, valkoista?
Ilme raikastui taas ihan älyttömästi ja näin jälkeen päin, ei kaduta yhtään! :)

Ensi viikolla alkaa taas kauan odotettu entisöintikurssi. Pääsin myös verhoilukurssille, jossa voin tehdä entisöintiä tai verhoilla jotain pientä. Tämä aiemmin ostamani klaffilipasto menee ensimmäisenä käsittelyyn. Väri ei tule olemaan valkoinen, vaan jotain muuta, mutta vaaleaa...


Palataan taas!

anne


12 kommenttia:

 1. ompas kaunis tuo rekkarikilpi..

  VastaaPoista
 2. Uskotko, että justiin tänään ajattelin, että Annesta ei ole vähään aikaan kuulunut mitään :)?
  Olen tosin ollut itsekin pitkään tauolla, etten ole kaikkia juttuja varmaan nähnyt, mutta hyvä nyt kun tiedän, että olet siellä ja täysissä tuunausvoimissa :). Valkoinen on mun lemppari myös, joten en ihmettele valintoja yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tullut vähän väliä, kun ei ole kerinnyt edes teidän blogejakaan lukemaan :(. Pieniä juttuja hommailen, kun ennätän ja jaksan :)

   Poista
 3. Upea rekisterikilpi! Kyllä muuttui tuolin ilme paljon maalilla.

  VastaaPoista
 4. Hei Anne!
  käytätkö värinpoistomaalia? vai maalaatko suoraan päälle? Meillä yksi vanha huonekalu kaipaa uutta maalia. Siinä maalikerroksia on monta,vaaleansinisestä pitäisi saada valkoinen. Onko sulla antaa vinkkejä,kun olet noin taitava. :)
  P.S kiva blogi siulla :)

  T.Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitoksia! En käytä värinpoistoa vaan esim. petsatun päälle tartuntapohjamaalia ja 4-5 maalikerrosta kevyellä välihionnalla. Useita kerroksia olevissa kalusteissa ei auta kuin hioa/siiklata kerrokset pois ja mahdollisesti laittaa pohjamaali ennen varsinaisia maalikerroksia. On niissä hommaa :)

   Poista
 5. On kaunis rekkarikilpi tuotahan on hyvä säilyttää. ja tuolista tuli niin hyväon kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Hieno tuoli tuli. Mihin sie kurssia tarvitset kun osaat jo :) Mulle olis kyllä kurssi tarpeen, olis tuoleja meilläkin mitä maalata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :)ja kiitos! No, kursseilla on ammattilaisen apu ja neuvot sekä kunnolliset tilat työskennellä ja kaikki tarvittavat välineet. Mukavaa puuhailla porukassa ja nähdä muidenkin projekteja :)

   Poista

Olen iloinen kommenteista ja luen ne kaikki!